Apparaten en accessoires
Vleesbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
59 g
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1u. 20min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vijgenmosterd
25min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min